Seksuele oriëntatie OCD

Deze online bijeenkomst is speciaal voor mensen die dwangmatig twijfelen aan hun eigen seksuele geaardheid. We spreken met elkaar naar aanleiding van een vraag of thema. Als je een specifieke vraag hebt of een bepaald thema wilt bespreken kun je dit vooraf aangeven bij hanny@ocdcafe.nl of bij Suzanne en Kevin als je ook deelneemt aan de appgroep. De hosts zijn Kevin en Suzanne. Kevin heeft jarenlang met dit probleem geworsteld en weet dus wat het is om obsessief te twijfelen aan je eigen geaardheid. Ook Suzanne kent SO-OCD uit eigen ervaring.
Seksuele oriëntatie OCD, afgekort SO-OCD, kan veel schaamte, schuld en intense zelftwijfel oproepen. In de appgroep met betrekking tot dit onderwerp en in de online bijeenkomsten kunnen mensen die hier zelf last van hebben met elkaar praten.

De online bijeenkomst voor mensen met SO-OCD is eens per maand op de laatste maandagavond van de maand van 19:30 tot 21:00 uur. Als je Je kunt je aanmelden voor bijeenkomsten via het aanmeldformulier dat je na registratie krijgt toegestuurd. Niet ontvangen? Kijk in de spamfolder! Dit zelfde aanmeldformulier kun je steeds opnieuw gebruiken. Je kunt je aanmelden tot 15 minuten voor aanvang. Ben je de link naar het formulier kwijt? Aan het eind van iedere maand wordt de agenda bijgewerkt en ontvang je een mail waarin de link naar dit formulier opnieuw wordt gedeeld. Vragen? Mail hanny@ocdcafe.nl

De avonden starten om 19:30 uur. Ben je niet op tijd of verhinderd? Laat het weten via hanny@ocdcafe.nl

Tijdens de online gesprekken willen we dat iedereen in veiligheid en vertrouwen zijn of haar persoonlijke verhaal kan delen. Op de pagina spelregels vind je meer informatie over de omgangsvormen.

Wil je meer lezen over deze vorm van dwang? Kijk op de website van OCDnet.

Deel dit OCDcafé met je vrienden
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email